Utelukkende positiv opplevelse av Cosmo (tubulære bryster)

«Jeg valgte å operere brystene mine hos dr. Thomas Berg i mars 2021. Jeg hadde i flere år tenkt på operasjonen, men var usikker da jeg ikke ønsket et unaturlig resultat. På grunn av Cosmo Clinic og dr. Bergs gode anmeldelser valgte jeg å sette opp konsultasjon. Under konsultasjon ble ønskene mine møtt, og dr. Berg forsikret meg om at det var mulig å oppnå et naturlig resultat.

Jeg hadde tubulære bryster, noe som jeg i forkant visste kunne gjøre det vanskelig å oppnå et pent resultat. Personlig har jeg vært redd for at puppene ville blitt harde med implantater, og at jeg skulle kjenne at jeg hadde noe som ikke var mitt i kroppen.

Under operasjonen ble det lagt inn 375g Motiva Ergonomix over muskelen, dessuten fettransplantasjon og areolaoppstramming ettersom areolaen ‘bulet’ grunnet de tubulære brystene.

Etter tre måneder sitter jeg igjen med en utelukkende positiv opplevelse av Cosmo Clinic og mine nye pupper. Resultatet er mye bedre enn jeg kunne håpet. Brystene er runde og mye, og jeg føler meg trygg på at det var riktig å operere for meg.

Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Thomas Berg på det varmeste - Tusen takk!»

Kvinne, 23 år

 

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

plastikkirurg Thomas Berg

 

 

 

 Logo Cosmo Clinic - brystoperasjoner