Pasienters erfaringer og uttalelser om Thomas Berg

Thomas Berg, plastikkirurg Cosmo Clinic Oslo

Her samles tilbakemeldinger (reviews, anmeldelser) fra pasienter som er blitt operert på Cosmo Clinic av dr. Thomas Berg.

Thomas Berg er spesialist i plastisk kirurgi. Han har erfaring fra bl.a. Uppsala Universitetssykehus og Rikshospitalet. Thomas har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep og har spesiell kompetanse innen kosmetiske brystoperasjoner (brystforstørrelse med silikon, brystløft etc.) samt kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon (f.eks. BBL og brystforstørrelse med eget fett). Han har doktorgrad innen ansiktslammelse. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Norsk Plastikkirurgisk Forening.

 

 • Mine nye bryster både føles og ser naturlige ut

  «Jeg vurderte i flere år om jeg skulle utføre en brystforstørrelse, slik at disse skulle stå i stil med resten av kroppen min etter mange år med mye trening. Da jeg booket konsultasjon med Thomas hos Cosmo Clinic, gikk jeg inn med mye skepsis fordi jeg var redd for selve inngrepet og om resultatet ville se naturlig ut. Møte med Thomas betrygget meg, og jeg opplevde det hele som svært profesjonelt og trygt. Thomas har vært tilgjengelig til enhver tid fra start til slutt for å betrygge meg når jeg har vært usikker eller redd. Selve inngrepet og oppfølging i ettertid gikk over all forventning, og jeg er strålende fornøyd med mine nye bryster som både føles og ser naturlige ut. Kan anbefale Cosmo Clinic og Thomas på det sterkeste.»

 • Utrolig flink kirurg (BBL)

  «Har utført BBL, mageplastikk, brystløft og brystforstørrelse hos Thomas Berg. Utrolig flink kirurg, følger opp og lett å kommunisere med. Resultatene er også kjempebra. Cosmo Clinic er en flott klinikk, der alle ansatte har gitt meg den beste service og opplevelse.»

 • Følte meg veldig trygg (BBL)

  «Veldig fornøyd med Thomas Berg og Cosmo Clinic. Tok en BBL hos dem og fikk veldig god oppfølging både før og etter. Resultatet ble som han sa på forhånd og ser veldig naturlig ut. Kunne stille alle spørsmål jeg lurte på og følte meg veldig trygg. Anbefales!»

 • «Føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag»

  Cosmo Clinic ble valgt basert på anmeldelser, nettside og inntrykk etter første konsultasjon. Jeg fikk utført brystløft og brystreduksjon av dr. Thomas Berg i juni 2021. Han er veldig kunnskapsrik, rolig, og jeg fikk all informasjon jeg trengte både i forkant og etter operasjon. Det jeg setter mest pris på, er at dr. Berg har vært tilgjengelig hver gang jeg hadde spørsmål, følte meg usikker eller lurte på noe, uansett helg, kveld, ferie osv. Jeg føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag. Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som ønsker trygg behandling med ekstra god service fra alle ansatte.

 • Pasienthistorie: Tubulære bryst (brystløft og proteser)

  «Thomas Berg er en veldig dyktig kirurg. Jeg hadde tubulære bryst, som jeg fikk operert hos Thomas i to omganger. Først hadde jeg brystløft, deretter innlegging av brystprotese. Jeg fikk et veldig godt inntrykk allerede under det første møtet.»

 • «Jeg er så fornøyd» (brystoperasjon, brystløft)

  «Denne operasjonen har endret alt. Jeg er kjempefornøyd. Resultatet ble mye bedre enn jeg forventet. Før operasjonen slet jeg veldig med usikkerhet på brystene mine. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet. Etter operasjonen vil jeg se på dem hele tiden. De er mer enn perfekte, og jeg er så fornøyd. Thomas er kjempeflink, nøye, profesjonell, og man føler seg veldig godt ivaretatt. Anbefaler ham på det sterkeste.»

 • Proteser med brystløft

  «Jeg fikk operert inn proteser med brystløft i juni 2020 hos Thomas Berg. Nå ett år senere er jeg veldig fornøyd med resultatet. Størrelsen (220 ml) er helt riktig, og det ser veldig naturlig ut. Operasjonen gikk smertefritt og legeteamet og sykepleierne var helt supre. Hadde smerter i ca. to uker etter operasjonen, noe ubehag i fire måneder etter, men etter dette kjenner jeg ikke noe til protesene og tenker nesten ikke over at jeg har operert. Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.»

 • Utelukkende positiv opplevelse av Cosmo (tubulære bryster)

  «Jeg valgte å operere brystene mine hos dr. Thomas Berg i mars 2021. Jeg hadde i flere år tenkt på operasjonen, men var usikker da jeg ikke ønsket et unaturlig resultat. På grunn av Cosmo Clinic og dr. Bergs gode anmeldelser valgte jeg å sette opp konsultasjon. Under konsultasjon ble ønskene mine møtt, og dr. Berg forsikret meg om at det var mulig å oppnå et naturlig resultat. Jeg hadde tubulære bryster, noe som jeg i forkant visste kunne gjøre det vanskelig å oppnå et pent resultat. Personlig har jeg vært redd for at puppene ville blitt harde med implantater, og at jeg skulle kjenne at jeg hadde noe som ikke var mitt i kroppen. Under operasjonen ble det lagt inn 375g Motiva Ergonomix over muskelen, dessuten fettransplantasjon og areolaoppstramming ettersom areolaen ‘bulet’ grunnet de tubulære brystene. Etter tre måneder sitter jeg igjen med en utelukkende positiv opplevelse av Cosmo Clinic og mine nye pupper. Resultatet er mye bedre enn jeg kunne håpet. Brystene er runde og mye, og jeg føler meg trygg på at det var riktig å operere for meg. Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Thomas Berg på det varmeste - Tusen takk!»

 • Jeg har fått et nytt liv (brystløft, brystreduksjon, bukplastikk)

  Etter å ha fått tvillinger, så fikk jeg delte magemuskler og mye heng på magen. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvor jeg skulle få utført full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft. Etter konsultasjon hos Thomas Berg på Cosmo Clinic var valget enkelt. Thomas så de utfordringene jeg hadde, og han ga meg den tryggheten jeg trengte for å kunne la meg opereres. I ettertid så er jeg «lei» meg for at jeg ikke oppsøkte Thomas tidligere, for jeg har fått et nytt liv. Nå har jeg en flat mage og bryster som er like store. Jeg liker at det ikke synes at jeg er operert. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Thomas til andre som vurderer plastisk kirurgi. Han er helt enkelt best. (Full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft)

 • «Great results, great patient care»

  «I had breast enlargement, breast lift, liposuction, and abdominoplasty performed by Dr. Thomas Berg. I had a great experience, checkups, everybody was really professional, cozy, ambient, and what matters most - GREAT RESULTS! Great doctors, great clinic, great patient care!»

 • «Føler meg mer feminin og jeg er kjempefornøyd» (brystforstørrelse)

  «Jeg fikk gjort en brystforstørrelse hos Thomas Berg sommeren 2020. Gjennom hele prosessen har jeg følt meg godt informert og ivaretatt av hele teamet, som gjør at jeg varmt kan anbefale Cosmo Clinic videre. Nå føler jeg meg mer feminin i min egen kropp og jeg er kjempefornøyd med resultatet!»

 • Får høre jeg ser både slankere og yngre ut (brystløft og fjerne silikon)

  «Etter nesten 30 år med implantat i brystene ble disse fjernet av Dr. Thomas Berg på Cosmo Clinic i april 2020. Det ble i tillegg utført et brystløft. Implantat ble lagt inn som følge av trist utseende etter mange år med amming. Det er en stor lettelse å være kvitt implantatene, og kjenne at jeg er tilbake i min egen kropp. Ekstra hyggelig er det at resultatet etter brystløftet ble så fint. Får høre jeg ser både slankere og yngre ut, og også fått komplimenter til Dr. Berg på «godt håndverk» :) Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet, og det gir meg stor glede både fysisk og psykisk.

  Jeg grudde meg litt i forkant av inngrepet, minnes tidligere erfaringer ;( Det kunne jeg spart meg for - alt gikk så enkelt og greit. Nydelige, rene og avslappende omgivelser. Imøtekommende, forståelsesfulle og omsorgsfulle ansatte som sørget for en trygg og behagelig opplevelse. Oppfølgningen var upåklagelig, jeg ble oppfordret til å bare ta kontakt, og hadde aldri følelse av å være til bry. Minimalt med smerter og ubehag, ingen komplikasjoner av noe slag. Det er en stor glede for meg å få anbefale Cosmo Clinic og Dr. Thomas Berg.»

  Les hele pasienthistorien ved å klikke på linken!

 • «Fantastisk kirurg» (brystforstørrelse)

  «Jeg tok brystforstørrelse hos Thomas Berg. Jeg ble tatt godt vare på, fantastisk kirurg og god oppfølging etterpå. Fornøyd med fasilitetene, det var en betryggende atmosfære. Anbefaler Cosmo Clinic og Thomas Berg på det varmeste. Jeg er svært fornøyd med resultatet!»

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  «Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.»

   

 • Perfekte implantater, størrelse og type

  «Har vært misfornøyd med størrelse og asymmetri i mange år. Thomas Berg valgte perfekte implantater, størrelse og type, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Følte meg komfortabel gjennom hele opplevelsen, fra første møte til jeg dro hjem etter operasjonen. Anbefaler Thomas Berg og Cosmo Clinic på det sterkeste.»
  Kvinne, 21 år

 • Anbefaler Thomas Berg

  «Jeg tok brystløft hos Thomas Berg, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler han til alle som vurderer brystløft. Han er hyggelig og en svært dyktig lege. Man føler seg godt ivaretatt fra første konsultasjon til siste oppfølging. Men viktigst av alt er at brystene fikk en flott og naturlig form. Tusen takk!»
  (Kvinne, 54 år)

 • Naturlige bryster - passer kroppsformen perfekt

  Jeg var hos dr. Berg og ble utrolig fornøyd! Hadde litt løs hud på brystene etter vektnedgang og var derfor litt nervøs for at de skulle bli for store, men dr. Berg vet hva han driver med. Brystene er blitt veldig naturlige og passer kroppsformen min perfekt. Anbefaler dr. Berg på det sterkeste! (Kvinne, 28 år. Brystforstørrelse)

 • Silikon etter å ha ammet to barn

  «Jeg ville gjøre noe med brystene etter å ha ammet to barn. Brystene var blitt flatere og slappere og hadde fått litt heng. Etter konsultasjon hos Thomas Berg besluttet jeg å få implantater under brystmuskulaturen. Resultatet ser svært naturlig ut, og jeg kunne ikke ha blitt mer fornøyd!» (Kvinne, 39 år)

 • Fjernet kapsel og skiftet implantater

  Jeg har skiftet ut implantater og fjernet kapsler hos Thomas Berg. Er veldig fornøyd med alt fra inngrep til resultater og oppfølging etterpå. Det kunne ikke ha vært bedre. Jeg anbefaler Thomas og Cosmo Clinic til alle som ønsker å gjøre et inngrep eller andre ting. De er superdyktige og superhyggelige. (Kvinne, 57 år)

 • Anbefaler Thomas av hele mitt hjerte (silikon og brystløft)

  «Hvis du er ønsker et naturlig resultat, er dr. Thomas Berg den riktige person å oppsøke. Jeg angrer bare på hvorfor jeg ikke gjorde dette før. Jeg har fått de mykeste, fineste protesene med et fint løft. Resultatet er over all forventning. Arrene er helt perfekte etter bare tre måneder. Selvtilliten min har fått en boost og mannen er storfornøyd. Thomas er unik og flink og gjør jobben sin profesjonelt. Anbefaler ham av hele mitt hjerte. Hele opplevelsen har vært topp fra start til slutt.»

 • Kjempefornøyd! (brystproteser og eget fett)

  «Jeg gjorde en brystoperasjon hos Thomas Berg og er kjempefornøyd! Jeg ble så godt tatt imot av både han og hans medarbeidere. Jeg la inn brystproteser pluss eget fett (Motiva Hybrid). Kunne ikke fått et bedre og mer naturlig resultat. Anbefaler dette på det sterkeste!!»

 • God oppfølging, perfekt resultat (brystløft)

  «Jeg har utført full mageplastikk, brystløft og brystforstørring. Fra første konsultasjon ble jeg svært godt mottatt og fikk god informasjon og veiledning, slik at jeg kunne velge det som var best for meg i samråd med kirurgen. Jeg fikk veldig god informasjon om alt vedrørende operasjonsdagen, inngrep, oppfølging etc. Følte meg hele veien trygg og ivaretatt. Selve operasjonen gikk raskt og smertefritt. God oppfølging etter operasjonen og resultatet ble perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Kvalitetsarbeid fra dyktig kirurg. Tusen takk!!» (Kvinne. 47 år)

 • Fått et nytt liv, livsgnist og bedre selvtillit etter brystreduksjon

  Jeg hadde store bryster og plagdes med vond rygg, skuldre og nakke. Dr. Thomas Berg utførte en brystreduksjon, hvor han fjernet ca. 1,3 kg. Jeg har fått et nytt liv. Livsgnist og bedre selvtillit. Kroppen føles helt fantastisk. (Puster også bedre.) Er så fornøyd med alt hos Cosmo Clinic. (Brystreduksjon. Kvinne, 41 år)

 • Bröstförstoring - bytt bröstproteser - väldigt nöjd

  «Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.»

 • «Hadde aldri trodd at dette skulle bli så bra» (Motiva Hybrid hos Thomas Berg)

  «Jeg har vært operert med Motiva Hybrid hos Thomas Berg i august 2019. Jeg valgte Motiva Hybrid framfor vanlig brystforstørrelse siden brystene mine hadde forskjellige størrelse. Og resultatet har vært over alle mulige forventninger. På selve operasjonsdagen følte jeg meg kjempegodt tatt vare på, og jeg var ikke redd ett sekund. Jeg har fått veldig fine, naturlige og kjempemyke bryst. Jeg kom meg også veldig fort i form igjen etter operasjonen. Arret under brystet er kjempekort og arret på lårene (fra fettransplantasjonen) er helt usynlig. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle bli så bra. Jeg kan på det sterkeste anbefale Thomas Berg. Han har gjort en kjempebra jobb. Hadde noen spurt om jeg ville gjort dette igjen, så hadde jeg sagt JA uten tvil.»

 • «Resultatet ble helt som jeg hadde ønsket meg. Tusen takk!»

  «Jeg møtte Thomas Berg på konsultasjon på Hamar og følte meg veldig betrygget av ham. Jeg møtte veldig god service og proffe folk inne på klinikken i Oslo, og jeg følte meg veldig trygg og tatt vare på av alle! Resultatet ble helt som jeg hadde ønsket meg, takket være Thomas. Tusen takk!» (Kvinne, 32 år. Kirurg: Thomas Berg)

 • Tusen takk til Thomas og teamet (gynekomasti)

  «Jeg tok gynekomasti-operasjon hos Thomas Berg. Resultatet ble kjempebra, og jeg er VELDIG fornøyd. Ikke nøl med å ta kontakt, for du kommer garantert til å bli fornøyd. Tusen takk til Thomas og teamet hans!» (Mann, 30 år)

 • «Forskjellen er enorm» (gynekomasti)

  «Har i mange år fundert på om jeg skal gjøre en gynekomastioperasjon, men var litt engstelig for operasjonen og om resultatet skulle bli bra. Etter en konsultasjon hos Thomas Berg bestemte jeg meg for å gjennomføre operasjonen. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke gjorde dette for lenge siden. Thomas er en meget bra kirurg - vennlig, rolig og veldig profesjonell. Jeg kan sterkt anbefale ham. Resultatet ble meget bra og forskjellen er enorm. Jeg føler meg som en ny person etter operasjonen. Stor takk til alle på Cosmo Clinic.»

 • Nå elsker jeg kroppen min! (Mommy makeover)

  «Nå elsker jeg kroppen min!» («Mommy makeover» med brystforstørrelse og full bukplastikk)

 • Fornøyd hele veien

  «Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

 • Nye brystproteser på Cosmo Clinic

  «Tusen hjertelig takk for en fantastisk jobb dere gjør her. Jeg er meget fornøyd med mine nye brystproteser. Utrolig dyktig kirurg dr. Thomas Berg tok godt imot meg på konsultasjon og operasjonen min gikk strålende. Anbefaler denne klinikken på det sterkeste.»

 • 6 stjerner fra meg!

  «Jeg var veldig usikker på om jeg ville tørre å gjennomføre inngrepet. Men etter konsultasjonen med Thomas Berg var jeg overbevist om at det kom til å gå bra. Selve operasjonsdagen ble jeg tatt så godt var på!

  Da jeg våknet opp fra narkosen, følte jeg ingen smerte i det hele tatt, og det var da jeg visste at jeg hadde valgt den rette klinikken. Jeg er superfornøyd, og angrer ikke et sekund.

  Det jeg setter aller mest pris på, er ærligheten og tilbakemeldingene jeg fikk fra Thomas. 6 stjerner fra meg!» (Kvinne 21 år. Brystforstørrelse.)

 • Bedre enn jeg turte å drømme om

  «Etter mange år med stor usikkerhet rundt brystene bestemte jeg meg endelig for å utføre en brystoperasjon, og valget ble kirurgen Thomas Berg etter å ha lest masse på nett. Jeg dro på konsultasjon og ble operert seks uker senere. Jeg følte meg trygg, og operasjonsdagen var langt over forventning. Etter fem måneder er resultatet bedre enn jeg turte å drømme om. Anbefaler Cosmo Clinic på det aller sterkeste.» (Kvinne, 22 år. Brystforstørrelse)

 • Veldig fornøyd med resultatet

  «Jeg følte meg trygg i hele prosessen. Veldig fornøyd med resultatet. Svært profesjonell oppfølging i tiden etterpå var også viktig for den gode opplevelsen.» (Brystforstørrelse. Kirurg: Thomas Berg)

 • «Stor takk til Thomas Berg» (gynekomasti)

  «Jeg hadde egentlig avtale med et annet plastikkirurgisk senter om å utføre en gynekomastioperasjon, men her opplevde jeg unnskyldninger og utsettelser gang på gang når operasjonen nærmet seg. Til slutt etter mye frustrasjon tok jeg kontakt med Cosmo Clinic for å se på mulighetene for et inngrep der. De tok øyeblikkelig kontakt med meg og ordnet konsultasjon og operasjon i løpet av en uke.

  Jeg er strålende fornøyd med resultatet og vil uttrykke en stor takk til Thomas Berg og hans team som har gitt meg et nytt liv. Man kan heller ikke se noen form for arr etter operasjonen.

  Cosmo Clinic er en utrolig ryddig og betryggende plass som jeg anbefaler alle som vurderer noen form for plastisk kirurgi å kontakte. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok kontakt med Cosmo Clinic tidligere.» (Mann, 27 år)

 • «Trygg og ivaretatt fra første stund»

  «Etter å ha fått diagnosen brystkreft i høyre bryst, ble brystet fjernet (beholdt huden) ved UNN Tromsø. Etter flere rekonstruksjoner ble behandlingen fra UNN avsluttet høsten 2017. Etter to år med operasjoner, fettransplantasjoner m.m. var kroppen sliten både psykisk og fysisk og det nye brystet var ujevnt, hard/vond protese, hengende hud og brystene hadde veldig ulik størrelse. Dette var det UNN kunne gjøre, og jeg var ferdigbehandlet.

  Men etter at jeg ble operert av Thomas Berg ved Cosmo Clinic, har jeg fått et helt annet resultat. Begge bryst er nå symmetriske med fin fylde og flott passform ved bruk av BH.

  Cosmo Clinic har ytt fantastisk god service fra første besøk. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt fra første stund, har fått god informasjon hele veien. Vil anbefale klinikken på det varmeste.»

 • Veldig fornøyd etter brystforstørring med eget fett

  «Veldig fornøyd med både valg av klinikk, behandling og oppfølging. Thomas Berg er virkelig å anbefale. Her føler man seg trygg og ivaretatt både før og etter operasjon. Jeg gjorde fettfjerning med transplantasjon til bryst. Resultatet er naturlig, og jeg ser ikke operert ut. Veldig fornøyd!»

 • «Utrolig godt tatt vare på»

  «Jeg har endelig fått den midjen jeg har drømt om! I tillegg fått en større og rundere rumpe! Jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd med rumpeforstørrelsen jeg har fått utført av Thomas Berg.

  Det er også den minst smertefulle operasjon jeg har hatt. En del blåmerker ble det, men de forsvant raskt. Jeg ble tatt utrolig godt vare på av alle jeg møtte på Cosmo Clinic og gledet meg til operasjonsdagen.»

 • Utrolig godt fornøyd med resultatet

  «Har hatt en brystreduksjon hos Thomas Berg. Utrolig godt fornøyd med resultatet og all kontakt med klinikken. Følt meg ivaretatt hele veien. Selve operasjonen gikk også utrolig bra. Pleier å bli dårlig av narkose, men her var jeg på bena og i fin form kort tid etterpå. Tusen takk!»

 • Følte meg 100 prosent trygg og ivaretatt

  «Følte meg 100 prosent trygg og ivaretatt. Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.» (Brystløft med implantat, nedre bukplastikk, fettsuging. Kirurg: Thomas Berg)

 • Beste klinikken - beste plastikkirurg dr. Thomas Berg

  Jeg har vært på andre klinikker tidligere og blitt operert. Og resultatet har ikke blitt bra. Derfor valgte jeg Cosmo klinikk nå og det angrer jeg ikke på. Mitt møte med dr Thomas Berg var enestående. (Operert på Cosmo Clinic oktober 2018 (brystkorreksjon/rekonstruksjon).