Les hva pasientene skriver etter brystoperasjon hos Cosmo Clinic

Erfaring plastisk kirurgi Cosmo ClinicTopp internasjonal kvalitet, oppdaterte operasjonsmetoder og en trygg atmosfære kjennetegner Cosmo Clinic.

 

Vi understreker at alle pasienthistoriene på vår hjemmeside er 100% skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Google!

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Facebook!

 

 

Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter

«Jeg har nylig hatt en brystforstørring hos Tomm Bjærke (sommer 2020). Mitt første møte med Tomm var fantastisk, ble nøye fortalt hva hans anbefaling er og hva ser riktig ut i forhold hva mitt ønske var. Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter. Jeg sitter i dag med et resultat som er 100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg. Skal du først legge deg under kniven, vil jeg uten tvil anbefale Tomm Bjærke. Skal du ha perfeksjon, er dette mannen som vil gi deg det! Klinikken er fantastisk, rent og pent.»

Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

«Resultatet ble over all forventning»

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

Thomas Berg

 

«Cosmo Clinic - en klinikk i særklasse»

«Cosmo Clinic- en klinikk i særklasse! Tusen takk for en fantastisk pasientopplevelse jeg har hatt hos dere, fra A til Å. To barn og amming gjorde ikke susen på brystpartiet, men det gjorde Cosmo Clinic! Jeg fikk lagt inn Motiva brystproteser av dyktige dr. Tomm Bjærke og er strålende fornøyd med resultatet! Kirurgen tok seg god tid på konsultasjonen og lyttet til mine ønsker og behov. Jeg var usikker på størrelsen, men endte med 265 og er veldig glad for at jeg stolte på kirurgen. På operasjonssdagen ble jeg møtt av et operasjonteam med godt humør og mye omsorg. Dette var min første gang i narkose og jeg følte meg veldig trygg og komfortabel i en «sårbar situasjon». I alle ledd ble jeg svært godt tatt vare på av dyktige fagfolk. Jeg kan virkelig anbefale Cosmo Clinic!»

«Utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»
(Kvinne, 32 år)

 

«Strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet»

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.»
(Kvinne, 23 år)

 

Kjempefornøyd med resultatet

«Har tatt en brystoperasjon og er kjempefornøyd med resultatet. Har fått en veldig god konsultasjon og oppfølging etter operasjonen. Kan anbefales!» (Kvinne, 35 år)

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google

Les hva pasientene sier om oss på Google

Les hva pasientene sier om oss på Facebook

Mine nye bryster både føles og ser naturlige ut

«Jeg vurderte i flere år om jeg skulle utføre en brystforstørrelse, slik at disse skulle stå i stil med resten av kroppen min etter mange år med mye trening. Da jeg booket konsultasjon med Thomas hos Cosmo Clinic, gikk jeg inn med mye skepsis fordi jeg var redd for selve inngrepet og om resultatet ville se naturlig ut. Møte med Thomas betrygget meg, og jeg opplevde det hele som svært profesjonelt og trygt. Thomas har vært tilgjengelig til enhver tid fra start til slutt for å betrygge meg når jeg har vært usikker eller redd. Selve inngrepet og oppfølging i ettertid gikk over all forventning, og jeg er strålende fornøyd med mine nye bryster som både føles og ser naturlige ut. Kan anbefale Cosmo Clinic og Thomas på det sterkeste.»

Les mer …

«Føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag»

Cosmo Clinic ble valgt basert på anmeldelser, nettside og inntrykk etter første konsultasjon. Jeg fikk utført brystløft og brystreduksjon av dr. Thomas Berg i juni 2021. Han er veldig kunnskapsrik, rolig, og jeg fikk all informasjon jeg trengte både i forkant og etter operasjon. Det jeg setter mest pris på, er at dr. Berg har vært tilgjengelig hver gang jeg hadde spørsmål, følte meg usikker eller lurte på noe, uansett helg, kveld, ferie osv. Jeg føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag. Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som ønsker trygg behandling med ekstra god service fra alle ansatte.

Les mer …

«Jeg er så fornøyd» (brystoperasjon, brystløft)

«Denne operasjonen har endret alt. Jeg er kjempefornøyd. Resultatet ble mye bedre enn jeg forventet. Før operasjonen slet jeg veldig med usikkerhet på brystene mine. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet. Etter operasjonen vil jeg se på dem hele tiden. De er mer enn perfekte, og jeg er så fornøyd. Thomas er kjempeflink, nøye, profesjonell, og man føler seg veldig godt ivaretatt. Anbefaler ham på det sterkeste.»

Les mer …

Proteser med brystløft

«Jeg fikk operert inn proteser med brystløft i juni 2020 hos Thomas Berg. Nå ett år senere er jeg veldig fornøyd med resultatet. Størrelsen (220 ml) er helt riktig, og det ser veldig naturlig ut. Operasjonen gikk smertefritt og legeteamet og sykepleierne var helt supre. Hadde smerter i ca. to uker etter operasjonen, noe ubehag i fire måneder etter, men etter dette kjenner jeg ikke noe til protesene og tenker nesten ikke over at jeg har operert. Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.»

Les mer …

Utelukkende positiv opplevelse av Cosmo (tubulære bryster)

«Jeg valgte å operere brystene mine hos dr. Thomas Berg i mars 2021. Jeg hadde i flere år tenkt på operasjonen, men var usikker da jeg ikke ønsket et unaturlig resultat. På grunn av Cosmo Clinic og dr. Bergs gode anmeldelser valgte jeg å sette opp konsultasjon. Under konsultasjon ble ønskene mine møtt, og dr. Berg forsikret meg om at det var mulig å oppnå et naturlig resultat. Jeg hadde tubulære bryster, noe som jeg i forkant visste kunne gjøre det vanskelig å oppnå et pent resultat. Personlig har jeg vært redd for at puppene ville blitt harde med implantater, og at jeg skulle kjenne at jeg hadde noe som ikke var mitt i kroppen. Under operasjonen ble det lagt inn 375g Motiva Ergonomix over muskelen, dessuten fettransplantasjon og areolaoppstramming ettersom areolaen ‘bulet’ grunnet de tubulære brystene. Etter tre måneder sitter jeg igjen med en utelukkende positiv opplevelse av Cosmo Clinic og mine nye pupper. Resultatet er mye bedre enn jeg kunne håpet. Brystene er runde og mye, og jeg føler meg trygg på at det var riktig å operere for meg. Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Thomas Berg på det varmeste - Tusen takk!»

Les mer …

Jeg har fått et nytt liv (brystløft, brystreduksjon, bukplastikk)

Etter å ha fått tvillinger, så fikk jeg delte magemuskler og mye heng på magen. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvor jeg skulle få utført full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft. Etter konsultasjon hos Thomas Berg på Cosmo Clinic var valget enkelt. Thomas så de utfordringene jeg hadde, og han ga meg den tryggheten jeg trengte for å kunne la meg opereres. I ettertid så er jeg «lei» meg for at jeg ikke oppsøkte Thomas tidligere, for jeg har fått et nytt liv. Nå har jeg en flat mage og bryster som er like store. Jeg liker at det ikke synes at jeg er operert. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Thomas til andre som vurderer plastisk kirurgi. Han er helt enkelt best. (Full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft)

Les mer …

Brystforstørrelse: «100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg»

Cosmo Clinic brystforstørrelse Google Reviews

«Jeg har nylig hatt en brystforstørring hos Tomm Bjærke (sommer 2020). Mitt første møte med Tomm var fantastisk, ble nøye fortalt hva hans anbefaling er og hva ser riktig ut i forhold hva mitt ønske var. Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter. Jeg sitter i dag med et resultat som er 100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg. Skal du først legge deg under kniven, vil jeg uten tvil anbefale Tomm Bjærke. Skal du ha perfeksjon, er dette mannen som vil gi deg det! Klinikken er fantastisk, rent og pent.»

Les mer …

Får høre jeg ser både slankere og yngre ut (brystløft og fjerne silikon)

«Etter nesten 30 år med implantat i brystene ble disse fjernet av Dr. Thomas Berg på Cosmo Clinic i april 2020. Det ble i tillegg utført et brystløft. Implantat ble lagt inn som følge av trist utseende etter mange år med amming. Det er en stor lettelse å være kvitt implantatene, og kjenne at jeg er tilbake i min egen kropp. Ekstra hyggelig er det at resultatet etter brystløftet ble så fint. Får høre jeg ser både slankere og yngre ut, og også fått komplimenter til Dr. Berg på «godt håndverk» :) Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet, og det gir meg stor glede både fysisk og psykisk.

Jeg grudde meg litt i forkant av inngrepet, minnes tidligere erfaringer ;( Det kunne jeg spart meg for - alt gikk så enkelt og greit. Nydelige, rene og avslappende omgivelser. Imøtekommende, forståelsesfulle og omsorgsfulle ansatte som sørget for en trygg og behagelig opplevelse. Oppfølgningen var upåklagelig, jeg ble oppfordret til å bare ta kontakt, og hadde aldri følelse av å være til bry. Minimalt med smerter og ubehag, ingen komplikasjoner av noe slag. Det er en stor glede for meg å få anbefale Cosmo Clinic og Dr. Thomas Berg.»

Les hele pasienthistorien ved å klikke på linken!

Les mer …

Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok (brystreduksjon og laserbehandling)

«Ble operert av Tomm Bjærke og kunne ikke vært mer fornøyd. God informasjon før operasjonen, og veldig god oppfølging i ettertid. Resultatet ser ut til å bli perfekt, selv om det kun er en og en halv uke siden:) Har fått utført brystreduksjon og operert nedre øyelokk med laser. Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke har gjort dette før:) Anbefales på det sterkeste!»

Les mer …

«De beste i landet» (facelift og brystløft)

«Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.»

 

Les mer …

Anbefaler Thomas Berg

«Jeg tok brystløft hos Thomas Berg, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler han til alle som vurderer brystløft. Han er hyggelig og en svært dyktig lege. Man føler seg godt ivaretatt fra første konsultasjon til siste oppfølging. Men viktigst av alt er at brystene fikk en flott og naturlig form. Tusen takk!»
(Kvinne, 54 år)

Les mer …

Anbefaler Thomas av hele mitt hjerte (silikon og brystløft)

«Hvis du er ønsker et naturlig resultat, er dr. Thomas Berg den riktige person å oppsøke. Jeg angrer bare på hvorfor jeg ikke gjorde dette før. Jeg har fått de mykeste, fineste protesene med et fint løft. Resultatet er over all forventning. Arrene er helt perfekte etter bare tre måneder. Selvtilliten min har fått en boost og mannen er storfornøyd. Thomas er unik og flink og gjør jobben sin profesjonelt. Anbefaler ham av hele mitt hjerte. Hele opplevelsen har vært topp fra start til slutt.»

Les mer …

God oppfølging, perfekt resultat (brystløft)

«Jeg har utført full mageplastikk, brystløft og brystforstørring. Fra første konsultasjon ble jeg svært godt mottatt og fikk god informasjon og veiledning, slik at jeg kunne velge det som var best for meg i samråd med kirurgen. Jeg fikk veldig god informasjon om alt vedrørende operasjonsdagen, inngrep, oppfølging etc. Følte meg hele veien trygg og ivaretatt. Selve operasjonen gikk raskt og smertefritt. God oppfølging etter operasjonen og resultatet ble perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Kvalitetsarbeid fra dyktig kirurg. Tusen takk!!» (Kvinne. 47 år)

Les mer …

Cosmo Clinic - en klinikk i særklasse! (brystproteser)

«Cosmo Clinic- en klinikk i særklasse! Tusen takk for en fantastisk pasientopplevelse jeg har hatt hos dere, fra A til Å. To barn og amming gjorde ikke susen på brystpartiet, men det gjorde Cosmo Clinic! Jeg fikk lagt inn Motiva brystproteser av dyktige dr. Tomm Bjærke og er strålende fornøyd med resultatet! Kirurgen tok seg god tid på konsultasjonen og lyttet til mine ønsker og behov. Jeg var usikker på størrelsen, men endte med 265 og er veldig glad for at jeg stolte på kirurgen. På operasjonssdagen ble jeg møtt av et operasjonteam med godt humør og mye omsorg. Dette var min første gang i narkose og jeg følte meg veldig trygg og komfortabel i en «sårbar situasjon». I alle ledd ble jeg svært godt tatt vare på av dyktige fagfolk. Jeg kan virkelig anbefale Cosmo Clinic!»

Les mer …

«Følte meg veldig trygg…» (brystforstørrelse)

«Jeg har alltid hatt små bryst og etter amming av 2 barn var det ikke mye igjen. Jeg var veldig redd for operasjon og for at proteser skulle bli unaturlig og for stort. Jeg oppsøkte Dr Bjærke som tok seg god tid under konsultasjonen og lot meg prøve mange forskjellige proteser. Vi ble enige om 295 g på høyre side og 315 på venstre side. Operasjonen gikk utrolig bra og jeg følte meg veldig trygg. Det var litt vondt de første 2 dagene, men det var absolutt verdt det. Jeg har fått naturlige fine bryst og ikke for store som jeg var redd for. Før operasjonen var høyre bryst litt større enn venstre, men nå er de likere og flottere enn noen gang. Jeg gleder meg til sommeren.» (Kvinne, 39 år)

Les mer …

«Hadde aldri trodd at dette skulle bli så bra» (Motiva Hybrid hos Thomas Berg)

«Jeg har vært operert med Motiva Hybrid hos Thomas Berg i august 2019. Jeg valgte Motiva Hybrid framfor vanlig brystforstørrelse siden brystene mine hadde forskjellige størrelse. Og resultatet har vært over alle mulige forventninger. På selve operasjonsdagen følte jeg meg kjempegodt tatt vare på, og jeg var ikke redd ett sekund. Jeg har fått veldig fine, naturlige og kjempemyke bryst. Jeg kom meg også veldig fort i form igjen etter operasjonen. Arret under brystet er kjempekort og arret på lårene (fra fettransplantasjonen) er helt usynlig. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle bli så bra. Jeg kan på det sterkeste anbefale Thomas Berg. Han har gjort en kjempebra jobb. Hadde noen spurt om jeg ville gjort dette igjen, så hadde jeg sagt JA uten tvil.»

Les mer …

Terningkast 6 og full stjerne-pott!

«Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. Jeg tenker aldri over at jeg har proteser. 5 måneder etter operasjonen besøkte jeg klinikken for en liten ekstrakontroll og ble her forsikret om at resultatet var perfekt og at alt var i skjønneste orden. Legen var like hyggelig som alltid og forsikret meg igjen om at jeg bare kunne ta kontakt ved eventuelle senere spørsmål.

Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.»

(Kvinne, 32 år. Brystforstørring)

Les mer …

«Forskjellen er enorm» (gynekomasti)

«Har i mange år fundert på om jeg skal gjøre en gynekomastioperasjon, men var litt engstelig for operasjonen og om resultatet skulle bli bra. Etter en konsultasjon hos Thomas Berg bestemte jeg meg for å gjennomføre operasjonen. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke gjorde dette for lenge siden. Thomas er en meget bra kirurg - vennlig, rolig og veldig profesjonell. Jeg kan sterkt anbefale ham. Resultatet ble meget bra og forskjellen er enorm. Jeg føler meg som en ny person etter operasjonen. Stor takk til alle på Cosmo Clinic.»

Les mer …

Fornøyd hele veien

«Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

Les mer …

6 stjerner fra meg!

«Jeg var veldig usikker på om jeg ville tørre å gjennomføre inngrepet. Men etter konsultasjonen med Thomas Berg var jeg overbevist om at det kom til å gå bra. Selve operasjonsdagen ble jeg tatt så godt var på!

Da jeg våknet opp fra narkosen, følte jeg ingen smerte i det hele tatt, og det var da jeg visste at jeg hadde valgt den rette klinikken. Jeg er superfornøyd, og angrer ikke et sekund.

Det jeg setter aller mest pris på, er ærligheten og tilbakemeldingene jeg fikk fra Thomas. 6 stjerner fra meg!» (Kvinne 21 år. Brystforstørrelse.)

Les mer …