Myke silikonpupper

Silikonpupper som ser naturlige ut og kjennes myke

Silikonpupper etter brystforstørrelse

Brystproteser av silikon er den vanligste metoden ved brystforstørring. Mange tror at «silikonpupper» er ensbetydende med en unaturlig look, men det er en myte. Vi på Cosmo Clinic ønsker å oppnå en naturlig og proporsjonal forstørring av brystene som passer din kropp.

For å anslå riktig protesestørrelse tar kirurgen mål av brystene dine og du vil få prøve proteser med forskjellig størrelse som legges inn i behåen.

 

Silikon – operasjon eller ikke? Vurderer du brystforstørrelse og ønsker en uforpliktende konsultasjon hos en plastikkirurg? Timelistene fylles raskt opp, men kontakt Cosmo Clinic så finner vi en tid som passer for deg. Konsultasjon hos oss er selvsagt helt uforpliktende!

Hva sier kvinner som valgte silikon operasjon på Cosmo Clinic?

Brystforstørring med proteser av silikon er den vanligste operasjonen vi gjør på Cosmo Clinic. Det er svært høy pasienttilfredshet. Les hva noen av våre pasienter sier om oss.

«Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.» (Sara Hammarsten)

«Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. […] Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.» (Kvinne, 32 år)

«Etter mange år med stor usikkerhet rundt brystene bestemte jeg meg endelig for å utføre en brystoperasjon, og valget ble kirurgen Thomas Berg etter å ha lest masse på nett. Jeg dro på konsultasjon og ble operert seks uker senere. Jeg følte meg trygg, og operasjonsdagen var langt over forventning. Etter fem måneder er resultatet bedre enn jeg turte å drømme om. Anbefaler Cosmo Clinic på det aller sterkeste.» (Kvinne, 22 år. Brystforstørrelse)

 

Runde og dråpeformede brystproteser

Anatomiske eller runde brystproteser (runde/dråpeformete)

Vi skiller mellom runde og dråpeformede brystproteser. Disse finnes igjen i mange varianter: lavprofil, medium profil, høy profil og ekstra høy profil. Profilen forteller deg hvor høye protesene er. Jo høyere de er, jo mer unaturlige blir brystene. Du trenger ikke ha noen formening om hva du ønsker før du kommer til konsultasjon, for vi hjelper deg å velge den silikonprotesen som gir best resultat til akkurat din kropp.

Har du svært små bryst og lite underhudsfett, anbefaler vi i de fleste tilfeller dråpeformede proteser.

Dråpeformede proteser har lite fylde i øvre del og mye fylde i nedre del. Ulempen med dråpeformede brystproteser er at de kan rotere. For å redusere faren for rotasjon, må protesene ha en ru overflate. Proteser med rue overflater gir blant annet øktgrad av hard kapsel.

Runde brystproteser vil se like ut selv om de roterer. Cosmo Clinic anbefaler i de fleste tilfeller runde og myke Ergonomix-proteser fra Motiva, som gir et litt dråpeformet utseende. Dette gjør at du får svært naturlige og fine bryster. Ergonomix-protesene er dessuten ekstremt myke og vi kan derfor legge de inn gjennom små arr.

Silikon: Operasjon med korte arr

De fleste ønsker pene og lite synlige arr. De myke protesene fra Motiva gjør dette mulig. Med ny teknologi kan Cosmo Clinic nå også legge inn brystproteser med svært korte snitt under brystet. Vi har lagt inn 550 ml via et 3 cm langt snitt!

Brystprotese kombinert med fettransplantasjon

På Cosmo Clinic kombinerer vi ofte brystforstørrelse med silikonprotese og samtidig fettransplantasjon til brystet, såkalt Motiva Hybrid. Fordelen med denne operasjonen er at du vil få et mykt og enda mer naturlig resultat da vi legger fett rundt silikonprotesen, og vi kan bruke en mindre størrelse på brystprotesen. Med Motiva Hybrid kan vi lettere korrigere sideforskjell mellom brystene, hvilket er særlig aktuelt ved asymmetri av brystene og tubulære bryst. Metoden egner seg også for korreksjon av ripling (folder i kanten av protesen).

Brystforstørring via armhulen

Mange ønsker å slippe å få arr under brystet. Cosmo Clinic tilbyr derfor også brystforstørring med proteseinnlegg via armhulen. Dette gjøres enkelt med kikkehullsteknikk, hvor vi fører brystprotesene inn gjennom en åpning i armhulen. For å få dette arret så lite som mulig, benytter vi oss av Motivas Ergonomix proteser.

Silikon «overalt»

Silikon blir brukt i næringsmidler, bygningsindustri, elektronikk og medisin. Silikon finnes i grønnsaker og korn. Du finner også silikon som en ingrediens mange kaker og puddinger.
Matvareemballasje, hudpleiemidler, leppestift, håndkrem og tåteflasker er gjenstander vi omgir oss med uten at vi tenker på at de er laget av silikon.
I medisinen finner vi silikon blant annet i:

  • tannimplantater
  • implantater til bruk i mellomørekirurgi
  • kunstige hjerteklaffer
  • proteser til bruk i ortopedisk kirurgi (kneproteser, hofteproteser etc.)

Vurderer du brystforstørring og ønsker en konsultasjon hos en landets beste plastikkirurger? Timelistene fylles raskt opp, men kontakt Cosmo Clinic så finner vi en tid som passer for deg. Konsultasjon hos oss er selvsagt helt uforpliktende!

Telefon: 21 05 56 60
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Vurderer du brystforstørrelse?

Her på Cosmo Clinic vil våre svært erfarne plastikkirurger gi deg en personlig oppfølging og tilpasse behandlingen dine behov og forutsetninger.

Tomm Bjærke ekspert på silikonpupper

Overlege Tomm K. Bjærke har spesialkompetanse innen ansiktskirurgi, herunder ansiktsløft (facelift), panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker.

Bestill time hos Tomm Bjærke

 

Thomas Berg, ekspert på brystopersjoner og silikonpupper

Overlege Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep.

Bestill time hos dr. Berg

 

Silikonpupper logo Cosmo Clinic

Med mer enn 20 års erfaring innen brystoperasjoner og annen plastisk kirurgi er Cosmo Clinic et svært trygt valg.