Brystoperasjon

Brystoperasjon - en veiledning

brystoperasjon

Den vanligste brystoperasjonen er brystforstørring med brystproteser. Ja, brystforstørring er faktisk den vanligste av alle plastikkirurgiske operasjoner. Ønsker du fastere bryster, kan brystløft være et bedre alternativ. Noe forenklet pleier vi å si at brystforstørrelse med silikonproteser endrer størrelsen og brystløft endrer fasongen på brystene.

 

Brystforstørring med brystproteser av silikon

Cosmo Clinic tilbyr brystforstørrelse med ekstra korte arr, en kombinasjon av silikonproteser og eget fett samt brystforstørrelse via armhulen med kikkehullsteknikk! Vi benytter kun de beste brystproteser fra anerkjente Motiva og Mentor. Cosmo Clinic tilbyr også 3D-simulering slik at du under konsultasjonen kan se forventet resultat av din operasjon.

 

Brystforstørrelse silikon

Pasientene som velger brystforstørring ved vår klinikk, er svært fornøyd med opplevelsen og resultatet.

Slik uttrykker en av våre pasienter det:

«Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. […] Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.» (Kvinne, 32 år)

Les flere kvinners erfaring med Cosmo Clinic i Oslo lenger ned på siden

Ved Cosmo Clinic er vi opptatt av at silikonpupper skal ha en naturlig look og at de skal være i riktig proporsjon til resten av kroppen.

 

Brystløft

Dersom du ønsker å forandre fasongen på brystene, er brystløft den mest aktuelle operasjonen. Ønsker du større bryster, er brystforstørring med silikonproteser det riktige valg. Plastikkirurgen veileder deg under den uforpliktende konsultasjonen og hjelper deg å ta det valg som gir deg best resultat. Det som bestemmer holdbarheten etter en brystløftoperasjon, er størrelsen på brystene og kvaliteten på din hud. Hvis brystene er store og tunge, anbefaler vi å redusere dem noe for å forhindre at de siger ned igjen. Hvis du har hud med dårlig elastisitet og strekkmerker, vil huden fort tøye seg igjen. Uansett vil du få et mye bedre resultat enn du hadde før.

Brystreduksjon ved store og tunge bryst

Store og tunge bryst kan gi smerter i nakke og skuldre. Dersom de er uforholdsmessig store i forhold til resten av kroppen, kan de også oppleves som kosmetisk skjemmende. Noen opplever store bryster som et problem ved fysisk aktivitet, andre er plaget av fuktighet og eksem under brystene der hud ligger mot hud. Når du kommer til Cosmo Clinic, vil du oppleve at vi tar oss god tid til å lytte til deg. Vi tar dine utfordringer på alvor. Dersom du ønsker en brystreduserende operasjon, er vårt mål å redusere dine plager med minst mulige arr. Du vil oppleve at brystene blir lettere, rundere og høyere og får en finere fasong.

Brystreduksjon hos menn ved gynekomasti

Mannlig brystutvikling kalles gynekomasti og blir opplevd som et problem av mange menn. Gynekomasti kan behandles kirurgisk. Vi fjerner da brystkjertelvev og dessuten fettvev ved hjelp av fettsuging.

Pasientenes erfaring med Cosmo Clinic

«Følte meg veldig trygg…»

«Jeg har alltid hatt små bryst og etter amming av 2 barn var det ikke mye igjen. Jeg var veldig redd for operasjon og for at proteser skulle bli unaturlig og for stort. Jeg oppsøkte Dr Bjærke som tok seg god tid under konsultasjonen og lot meg prøve mange forskjellige proteser. Vi ble enige om 295 g på høyre side og 315 på venstre side. Operasjonen gikk utrolig bra og jeg følte meg veldig trygg. Det var litt vondt de første 2 dagene, men det var absolutt verdt det. Jeg har fått naturlige fine bryst og ikke for store som jeg var redd for. Før operasjonen var høyre bryst litt større enn venstre, men nå er de likere og flottere enn noen gang. Jeg gleder meg til sommeren.» (Kvinne, 39 år)

«Kjempefornøyd med de nye brystene»

«Jeg fikk lagt inn proteser (Allergan) for 3 år siden på en annen klinikk. Etter kun 6 mnd hadde jeg fått kapsel på begge bryst og var plaget med smerter og harde bryst. Jeg ble anbefalt Cosmo Clinic av en venninne og bestilte en konsultasjon hos Dr. Bjærke. Han var veldig hyggelig og klinikken super lekker. Jeg ble operert med fjerning av kapsel og byttet proteser til Motiva. Operasjonsdagen følte jeg meg utrolig godt ivaretatt og alle på klinikken var profesjonelle og hjelpsomme. Jeg er kjempefornøyd med de nye brystene mine. Nå er de myke, smertefrie og super flotte. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste!!!» (Kvinne 28 år)

 

Brystoperasjoner på Cosmo Clinic i Oslo

Brystoperasjon Cosmo Clinic Oslo

Ved Cosmo Clinic utføres brystoperasjoner av de erfarne plastikkirurgene Tomm Bjærke og Thomas Berg.