Om Cosmo Clinic

Alle våre medarbeidere er håndplukkede og kan gi deg svar på det du lurer på. Plastikkirurgene er oppdatert på alle metoder og vil i samråd med deg finne ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.

Vårt mål er at du skal kunne gjennomføre en behandling i trygge omgivelser. At plastikkirurgen som opererer deg har mange års erfaring med akkurat det inngrepet du ønsker og at du får en resultat som ser naturlig ut. På Cosmo Clinic er alltid anestesilege og anestesisykepleier til stede under alle operasjoner.

Vår filosofi er at et godt resultat henger sammen med dyktige plastikkirurger og dedikerte medarbeidere.

Åpningstider

Nydalen:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag: 08-16.
Onsdag 08-18.
Lørdag kl 11-14.

NB! Jul og andre høytider kan ha andre åpningstider.

Parkering

Du kan parkere (mot betaling) rett ved bygget vi holder til i, i gaten utenfor BI og i nærheten, og dessuten kan du parkere i parkeringshuset i Nydalen allé.

Kontakt oss

Du kan ringe oss på tlf. 21 05 56 60 eller 91 90 53 13 eller sende oss en epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Her finner du Cosmo Clinic

Nydalen: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart)

Overnatting

Cosmo Clinic tilbyr overnatting mot et tillegg i prisen.

I nærheten av vår klinikk ligger følgende hoteller:

Thon Hotel Storo
Radisson Blu Hotel Nydalen

 

Erfaring med Cosmo Clinic i Nydalen

«Jeg ønsker å gi mine beste anbefalinger til de dyktige kirurgene Tomm og Hilde Bjærke.»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»

«Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i ’gamle dager’, naturlig, men med færre alderstegn. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.»

«Fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient»