Erfaringer etter brystreduksjon

Brystreduksjon erfaringer

Brystreduksjon er en kirurgisk operasjonsmetode der kirurgen fjerner hud og brystvev og samtidig løfter brystene til en høyere posisjon.

Bryster som er for store i forhold til resten av kroppen, kan hos noen forårsake helse- og følelsesmessige problemer. Mange pasienter med store bryster opplever smerte og ubehag i rygg og nakke. Vekten av store bryster kan hemme kvinners aktiviteter, for eksempel trening. Pasienter som gjennomgår en brystreduserende operasjon, forteller om stor bedring i livssituasjonen og færre smerter og plager. Pasienttilfredsheten er svært høy for pasientene etter en brystreduksjon.

Les erfaringer fra pasienter som har gjennomgått brystreduksjon her. Andres positive opplevelser er selvfølgelig ikke noen garanti for at du vil oppleve det samme.

 

 • «Føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag»

  Cosmo Clinic ble valgt basert på anmeldelser, nettside og inntrykk etter første konsultasjon. Jeg fikk utført brystløft og brystreduksjon av dr. Thomas Berg i juni 2021. Han er veldig kunnskapsrik, rolig, og jeg fikk all informasjon jeg trengte både i forkant og etter operasjon. Det jeg setter mest pris på, er at dr. Berg har vært tilgjengelig hver gang jeg hadde spørsmål, følte meg usikker eller lurte på noe, uansett helg, kveld, ferie osv. Jeg føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag. Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som ønsker trygg behandling med ekstra god service fra alle ansatte.

 • Jeg har fått et nytt liv (brystløft, brystreduksjon, bukplastikk)

  Etter å ha fått tvillinger, så fikk jeg delte magemuskler og mye heng på magen. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvor jeg skulle få utført full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft. Etter konsultasjon hos Thomas Berg på Cosmo Clinic var valget enkelt. Thomas så de utfordringene jeg hadde, og han ga meg den tryggheten jeg trengte for å kunne la meg opereres. I ettertid så er jeg «lei» meg for at jeg ikke oppsøkte Thomas tidligere, for jeg har fått et nytt liv. Nå har jeg en flat mage og bryster som er like store. Jeg liker at det ikke synes at jeg er operert. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Thomas til andre som vurderer plastisk kirurgi. Han er helt enkelt best. (Full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft)

 • Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok (brystreduksjon og laserbehandling)

  «Ble operert av Tomm Bjærke og kunne ikke vært mer fornøyd. God informasjon før operasjonen, og veldig god oppfølging i ettertid. Resultatet ser ut til å bli perfekt, selv om det kun er en og en halv uke siden:) Har fått utført brystreduksjon og operert nedre øyelokk med laser. Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke har gjort dette før:) Anbefales på det sterkeste!»

 • Fått et nytt liv, livsgnist og bedre selvtillit etter brystreduksjon

  Jeg hadde store bryster og plagdes med vond rygg, skuldre og nakke. Dr. Thomas Berg utførte en brystreduksjon, hvor han fjernet ca. 1,3 kg. Jeg har fått et nytt liv. Livsgnist og bedre selvtillit. Kroppen føles helt fantastisk. (Puster også bedre.) Er så fornøyd med alt hos Cosmo Clinic. (Brystreduksjon. Kvinne, 41 år)

 • Utrolig godt fornøyd med resultatet

  «Har hatt en brystreduksjon hos Thomas Berg. Utrolig godt fornøyd med resultatet og all kontakt med klinikken. Følt meg ivaretatt hele veien. Selve operasjonen gikk også utrolig bra. Pleier å bli dårlig av narkose, men her var jeg på bena og i fin form kort tid etterpå. Tusen takk!»