Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi i Norge - finn beste klinikk

Modell for plastisk kirurgi

Plastikkirurgene ved Cosmo Clinic understreker at alle har unike forutsetninger. Det er viktig for plastikkirurgen å forstå hva du ønsker å oppnå. Vi forklarer deg grundig og på en lettforståelig måte hvilket resultat du kan forvente, samtidig som vi understreker at det er en risiko forbundet med all kirurgi. Hvis dine forventninger til operasjonen er helt urealistiske, er det viktig å få belyst dette så tidlig som mulig. I slike tilfeller vil vi fraråde kirurgi.

Vår erfaring er at pasienter med realistiske forventninger, vil bli mest fornøyd.

De vanligste plastikkirurgiske operasjonene som utføres i Norge er brystforstørrelse, øyelokkoperasjoner, ansiktsløft (som er det samme som facelift), neseoperasjoner, fettsuging, fettransplantasjoner til ansikt og rumpe (BBL), laserbehandling, panneløft, halsløft, BBL, bukplastikk, brystreduksjon hos kvinner, brystløft, brystreduksjon hos menn (ved gynekomasti) – ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen.

En førsteklasses, topp moderne klinikk for plastisk kirurgi

På Cosmo Clinic vil du møte landets ledende plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere. Svært lang erfaring, stort volum når det gjelder antall operasjoner og de høyeste krav til kvalitet har gjort at våre kirurger er førstevalget for de fleste operasjoner innen plastisk kirurgi. Tilbakemeldingene Cosmo Clinic får fra pasientene er usedvanlig gode.

Cosmo Clinic er kjent som en førsteklasses, topp moderne klinikk i smakfulle lokaler. Pasienter kommer fra hele landet. Den beste reklamen Cosmo Clinic kan få, er når fornøyde pasienter anbefaler klinikken og dens plastikkirurger videre til venner og bekjente. Hos oss skal du føle at du blir sett og lyttet til, og vi er trygge på at du vil sette pris på at vi tar oss god tid til deg, at vi gir individuelle råd fordi du er unik og hver behandling må tilpasses pasientens utgangspunkt. Slik sikrer vi at du får et realistisk bilde av hva som kan oppnås ved plastisk kirurgi eller estetiske behandlinger hos våre sykepleiere.

Cosmo Clinic har 20 års aldersgrense.

Ikke bare skjønnhetsoperasjoner

Plastisk kirurgi kommer fra det greske ordet plastikos, som betyr å forme. Plastisk kirurgi og plastikkirurgi er synonyme begreper. De fleste tenker på skjønnhetsoperasjoner når vi snakker om plastisk kirurgi, men en stor del av operasjonene er rekonstruktiv kirurgi. Plastisk kirurgi er all kirurgi der man former eller flytter vev. Man deler plastisk kirurgi inn i rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk kirurgi.

Ved kosmetisk kirurgi forsøker man å forbedre utseendet uten at det er noen medisinsk grunn til å operere. Det kan være å stramme opp løs hud i ansiktet, fjerne overflødig hud over øyelokkene, løfte slappe bryst eller å forstørre brystene med silikonproteser.

Rekonstruktiv kirurgi er den kirurgien som man utfører for å lage for eksempel et nytt bryst etter brystkreft, å bygge opp et ansikt etter en skade eller reparere ødelagt hud etter brannskade.

«Beste klinikk» - «Utrolig bra opplevelse» - «Verdens beste kirurg»

Pasientene våre gir oss usedvanlig gode tilbakemeldinger. Mange skriver pasienthistorier som vi får legge ut på hjemmesiden og mange gir oss 5 av 5 stjerner på Google.

Dette skriver en 49 år gammel kvinne: «Jeg er super fornøyd med resultatet … skal jeg gjøre noe mer senere, kommer jeg kun til å la de på Cosmo Clinic operere meg … den aller beste kirurgen jeg har vært borti … denne proffe klinikken kan virkelig anbefales på det varmeste.»

Brystforstørrelse - fortsatt det vanligste inngrepet i Norge og verden

Brystforstorrelse med silikon

Brystforstørring er det vanligste inngrepet i Norge og verden. I Norge er silikonproteser så å si enerådende. I noen andre land brukes det fortsatt saltvannsproteser, men silikon dominerer. Silikonproteser holder formen bedre, og saltvannsproteser oftere gir ripling (folder i brystet). Kosmetisk brystforstørring gir ikke rett til sykemelding. Cosmo Clinic tilbyr dessuten brystforstørrelse med eget fett samt å legge inn protesene via armhulen. Vi kan også legge inn Motiva proteser via et minimalt arr på undersiden av brystet og kombinere silikonproteser og fettransplantasjon.

 

 

Liposkulptur (fettsuging)

Liposkulptur (fettsuging) fjerner lokalrt fett på utsatte områder på kroppen (magen, utside lår etc.). Liposkulptur er det nest vanligste inngrepet i USA etter brystforstørring. Men det er viktig å huske på at behandlingen er ikke noen erstatning for slanking. De som egner seg best for lipo, er normalvektige med lokalt fett på uønskede steder. Fettransplantasjon til steder på kroppen hvor pasienten ønsker mer volum er blitt vanlig i de senere årene.

 

 

Plastisk kirurgi for menn

Omtrent 87 prosent av all kosmetisk kirurgi utføres på kvinner. For kosmetiske hudbehandlinger som injeksjoner med fillere, nevrotoksiner, peeling, Dermapen, IPL, laser etc. utgjør herreandelen omtrent 8 prosent. For menn er de vanligste plastikkirurgiske operasjonene neseplastikk, øyelokkoperasjon, fettsuging, brystreduksjon og hårtransplantasjon. Penisforstørrelse utføres svært sjelden. Du kan lese om dette inngrepet på nettstedet Plastiskkirurgi.no

 

 

 

 

Erfaring med Cosmo Clinic i Nydalen

«Jeg ønsker å gi mine beste anbefalinger til de dyktige kirurgene Tomm og Hilde Bjærke.»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»

«Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i ’gamle dager’, naturlig, men med færre alderstegn. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.»

«Fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient»

Facebook-logo    LOGO instagram