Erfaringer etter brystløft på Cosmo Clinic

Erfaringer etter brystløftoperasjon: Eksempel på arr ved brystløft

Les hva pasientene skriver om sine erfaringer etter å ha gjort brystløft-operasjon ved Cosmo Clinic.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 • «Føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag»

  Cosmo Clinic ble valgt basert på anmeldelser, nettside og inntrykk etter første konsultasjon. Jeg fikk utført brystløft og brystreduksjon av dr. Thomas Berg i juni 2021. Han er veldig kunnskapsrik, rolig, og jeg fikk all informasjon jeg trengte både i forkant og etter operasjon. Det jeg setter mest pris på, er at dr. Berg har vært tilgjengelig hver gang jeg hadde spørsmål, følte meg usikker eller lurte på noe, uansett helg, kveld, ferie osv. Jeg føler meg mye bedre i egen kropp og har en helt annen hverdag. Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som ønsker trygg behandling med ekstra god service fra alle ansatte.

 • «Jeg er så fornøyd» (brystoperasjon, brystløft)

  «Denne operasjonen har endret alt. Jeg er kjempefornøyd. Resultatet ble mye bedre enn jeg forventet. Før operasjonen slet jeg veldig med usikkerhet på brystene mine. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet. Etter operasjonen vil jeg se på dem hele tiden. De er mer enn perfekte, og jeg er så fornøyd. Thomas er kjempeflink, nøye, profesjonell, og man føler seg veldig godt ivaretatt. Anbefaler ham på det sterkeste.»

 • Jeg har fått et nytt liv (brystløft, brystreduksjon, bukplastikk)

  Etter å ha fått tvillinger, så fikk jeg delte magemuskler og mye heng på magen. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvor jeg skulle få utført full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft. Etter konsultasjon hos Thomas Berg på Cosmo Clinic var valget enkelt. Thomas så de utfordringene jeg hadde, og han ga meg den tryggheten jeg trengte for å kunne la meg opereres. I ettertid så er jeg «lei» meg for at jeg ikke oppsøkte Thomas tidligere, for jeg har fått et nytt liv. Nå har jeg en flat mage og bryster som er like store. Jeg liker at det ikke synes at jeg er operert. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Thomas til andre som vurderer plastisk kirurgi. Han er helt enkelt best. (Full bukplastikk, fettsuging av flanker, brystreduksjon på det ene brystet og brystløft)

 • «Great results, great patient care»

  «I had breast enlargement, breast lift, liposuction, and abdominoplasty performed by Dr. Thomas Berg. I had a great experience, checkups, everybody was really professional, cozy, ambient, and what matters most - GREAT RESULTS! Great doctors, great clinic, great patient care!»

 • Får høre jeg ser både slankere og yngre ut (brystløft og fjerne silikon)

  «Etter nesten 30 år med implantat i brystene ble disse fjernet av Dr. Thomas Berg på Cosmo Clinic i april 2020. Det ble i tillegg utført et brystløft. Implantat ble lagt inn som følge av trist utseende etter mange år med amming. Det er en stor lettelse å være kvitt implantatene, og kjenne at jeg er tilbake i min egen kropp. Ekstra hyggelig er det at resultatet etter brystløftet ble så fint. Får høre jeg ser både slankere og yngre ut, og også fått komplimenter til Dr. Berg på «godt håndverk» :) Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet, og det gir meg stor glede både fysisk og psykisk.

  Jeg grudde meg litt i forkant av inngrepet, minnes tidligere erfaringer ;( Det kunne jeg spart meg for - alt gikk så enkelt og greit. Nydelige, rene og avslappende omgivelser. Imøtekommende, forståelsesfulle og omsorgsfulle ansatte som sørget for en trygg og behagelig opplevelse. Oppfølgningen var upåklagelig, jeg ble oppfordret til å bare ta kontakt, og hadde aldri følelse av å være til bry. Minimalt med smerter og ubehag, ingen komplikasjoner av noe slag. Det er en stor glede for meg å få anbefale Cosmo Clinic og Dr. Thomas Berg.»

  Les hele pasienthistorien ved å klikke på linken!

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  «Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.»

   

 • Anbefaler Thomas Berg

  «Jeg tok brystløft hos Thomas Berg, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler han til alle som vurderer brystløft. Han er hyggelig og en svært dyktig lege. Man føler seg godt ivaretatt fra første konsultasjon til siste oppfølging. Men viktigst av alt er at brystene fikk en flott og naturlig form. Tusen takk!»
  (Kvinne, 54 år)

 • Fornøyd hele veien

  «Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

 • Følte meg 100 prosent trygg og ivaretatt

  «Følte meg 100 prosent trygg og ivaretatt. Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.» (Brystløft med implantat, nedre bukplastikk, fettsuging. Kirurg: Thomas Berg)