Motiva JOY

Motiva JOY – supermyke og eksklusive silikonproteser 

brystforstorrelse med Motiva JOY

Cosmo Clinic er utvalgt av Motiva til å være den første klinikken i Norge som får tilby neste generasjon proteser, som har fått navnet JOY. JOY er mer enn bare supermyke og eksklusive proteser – det er et omfattende program for deg som ønsker en brystforstørrelse på et VIP-nivå. Joy-programmet er en banebrytende innovasjon. Det gir deg som pasient forbedret sikkerhet, kortere arr, muligheten til å angre på din beslutning og du får en eksklusiv garanti.

Samtidig introduserer vi den nye og innovative silikonprotesen Ergonomix2. Det er den mykeste, tryggeste, mest avanserte og naturlige silikonprotesen på markedet.

JOY-programmet inkluderer en lekker BH fra Motiva!

 

Hva er inkludert dersom jeg velger JOY?

JOY inkluderer det aller beste innen teknologi og innovasjon. Følgende er inkludert dersom du velger JOY

  • Ergonomix2 som er et nytt og forbedret implantat med SmoothSilk/SilkSurface, ProgressiveGel Ultima, Motiva SuperSilicones, TrueMonobloc, BluSeal, og Qid.
  • Motiva Woman’s Program lar alle kvinner med JOY få dekket inntil 1500 euro til fjerning av implantatene dersom de av en eller annen grunn ønsker det.
  • Motiva MinimalScar som gir et diskret og rent resultat. Cosmo Clinic har lang erfaring med brystforstørrelse med svært korte arr.
  • Muligheten for brystforstørring med MotivaHybrid for spesialtilpassede resultater. MotivaHybrid betyr at vi kombinerer bruk av Motiva-proteser med ditt eget fett. Vi transplanterer fett fra områder du ønsker til brystene. Cosmo Clinic har lenge vært blant de fremste i Norge på brystforstørring med eget fett. Å kombinere silikonproteser med eget fett betyr at du kan velge mindre proteser.
  • Tilgang til den digitale plattformen Motiva.Health for kunnskap og ekstra støtte.

Støtte hele veien

Motiva JOY med Ergonomix2

Motiva har designet en digital plattform som er den første i sitt slag, og som går gjennom operasjonen trinn for trinn:Fra design av utseendet ditt til etterbehandling, og alt som ligger mellom dette.

Motiva Woman’s Choice Program

Med det nye programmet Motiva Woman’s Choice Program har Motiva nok en gang bestemt seg for å utfordre det som er normal praksis ved å gi pasienten mer valgfrihet, uten å overlate det økonomiske ansvaret til pasienten. Du får dekket inntil 1500 euro dersom du ønsker å fjerne silikonprotesene.

Motiva Joy logo