Les hva pasientene skriver etter brystoperasjon hos Cosmo Clinic

Erfaring plastisk kirurgi Cosmo ClinicTopp internasjonal kvalitet, oppdaterte operasjonsmetoder og en trygg atmosfære kjennetegner Cosmo Clinic.

 

Vi understreker at alle pasienthistoriene på vår hjemmeside er 100% skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Google!

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Facebook!

 

 

Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter

«Jeg har nylig hatt en brystforstørring hos Tomm Bjærke (sommer 2020). Mitt første møte med Tomm var fantastisk, ble nøye fortalt hva hans anbefaling er og hva ser riktig ut i forhold hva mitt ønske var. Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter. Jeg sitter i dag med et resultat som er 100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg. Skal du først legge deg under kniven, vil jeg uten tvil anbefale Tomm Bjærke. Skal du ha perfeksjon, er dette mannen som vil gi deg det! Klinikken er fantastisk, rent og pent.»

Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

«Resultatet ble over all forventning»

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

Thomas Berg

 

«Cosmo Clinic - en klinikk i særklasse»

«Cosmo Clinic- en klinikk i særklasse! Tusen takk for en fantastisk pasientopplevelse jeg har hatt hos dere, fra A til Å. To barn og amming gjorde ikke susen på brystpartiet, men det gjorde Cosmo Clinic! Jeg fikk lagt inn Motiva brystproteser av dyktige dr. Tomm Bjærke og er strålende fornøyd med resultatet! Kirurgen tok seg god tid på konsultasjonen og lyttet til mine ønsker og behov. Jeg var usikker på størrelsen, men endte med 265 og er veldig glad for at jeg stolte på kirurgen. På operasjonssdagen ble jeg møtt av et operasjonteam med godt humør og mye omsorg. Dette var min første gang i narkose og jeg følte meg veldig trygg og komfortabel i en «sårbar situasjon». I alle ledd ble jeg svært godt tatt vare på av dyktige fagfolk. Jeg kan virkelig anbefale Cosmo Clinic!»

«Utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»
(Kvinne, 32 år)

 

«Strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet»

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.»
(Kvinne, 23 år)

 

Kjempefornøyd med resultatet

«Har tatt en brystoperasjon og er kjempefornøyd med resultatet. Har fått en veldig god konsultasjon og oppfølging etter operasjonen. Kan anbefales!» (Kvinne, 35 år)

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google

Les hva pasientene sier om oss på Google

Les hva pasientene sier om oss på Facebook

Facebook-logo    LOGO instagram 

Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Tønsberg, Harstad og Trondheim.