Konsultasjon om plastisk kirurgi i Harstad

Plastisk kirurgi i Harstad: Hilde BjærkeHilde Bjærke er en av landets ledende ansiktskirurger. Hun har spisskompetanse på panneløft, øvre og nedre øyelokk, ansiktsløft (facelift), halsløft etc.).

Plastikkirurg Hilde Bjærke har konsultasjoner om plastisk kirurgi (ansiktskirurgi) i Harstad. Operasjonene gjøres på vår topp moderne klinikk i Nydalen, sentralt i Oslo.

♥ NB! Usedvanlig stor pågang! På grunn av usedvanlig stor pågang i Oslo, har vi dessverre måttet utsette våre utenbys konsultasjoner om plastisk kirurgi.

Timelistene fylles raskt opp nå, men hvis du ikke kan komme til Oslo, kan du bestille time for videokonsultasjon. Løsningen er kryptert og godkjent til bruk i helsevesenet.

Ring oss på telefon 21 05 56 60 for å bestille time! Du kan også sende oss en epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Neste konsultasjonsdag: RING OSS!

Sted: spaSpa Harstad, Hvedings gate 4, 9405 Harstad

Bestill time på telefon 77 07 55 66 (tast 1) eller via online booking.

ALDERSGRENSE: 20 ÅR
Konsultasjonen koster kr 500 og er selvsagt helt uforpliktende.

Hilde Bjærke har spisskompetanse på ansiktskirurgi (panneløft, øvre og nedre øyelokk, ansiktsløft (facelift), halsløft etc.). 

Hvis du ikke vil vente til Hilde kommer til Harstad, kan du bestille time for konsultasjon i Oslo. Hvis du vil komme til Oslo, ringer du oss på tlf. 21 05 56 60 eller 941 78 558.

Pasientenes erfaring etter operasjon hos Hilde Bjærke

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.»
Kvinne 65 år

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.»
Kvinne 59 år

Utenbyskonsultasjoner: Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Tønsberg, Harstad og Trondheim.