Nanna Vinje

Nanna Vinje
Kosmetisk sykepleier

Nanna Vinje

Telefon: 21 05 56 60 / 984 51 992
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nanna Vinje er autoriser sykepleier fra H:S Sygeplejerskeuddannelsen i København. Hun har jobbet som pediatrisk sykepleier i både Danmark og Norge før hun i 2013 tok påbyggende utdannelse i dermatologi ved Universitetet i Sørøst-Norge og hudpleie ved Senzie akademiet. Nanna startet samtidig å jobbe som kosmetisk sykepleier i Oslo og har etterfølgende jobbet utelukkende med estetiske behandlinger, i tett samarbeid med kirurger og hudleger.

Nanna har jobbet på Cosmo Clinic i Oslo, siden klinikkens oppstart i 2017. Her veileder hun pasienter i hudhelse og utfører estetiske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger.

Nanna har fullført Galdermas autorisasjonsprogram til spesialist nivå, med advanced anatomy training i ansiktets anatomi. Nanna har også fullført kursing i bruk av laser og IPL, samt bruk av cosmeceuticals produkter, peeling, microneedling og mesotherapy.

Utover sin praksis på Cosmo Clinic, underviser Nanna også for Restylane Norge i injeksjonsbehandlinger og teknikker. Hun er også en del av SkinAcademy.no hvor hun holder kurs for BeautyTechnology.

Nanna brenner for å dele kunnskap og kompetanse i bransjen og har ved flere semestre undervist for Senzie akademiet i bruk av IPL, samt som sensor for oppgaver i dermatologi for Universitetet i Sørøst-Norge.

Nanna sitter også i styret til Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin (Norfem) og har vært med å starte foreningen. Hun er engasjert i tiltak som fremmer seriøsitet og kvalitet i bransjen som gir økt sikkerhet for pasientene.