Pasienters erfaringer etter fjerning av silikon

fjerne silikon proteser

Enkelte kvinner ønsker av forskjellige grunner å bytte ut eller fjerne silikonprotesene. Noen kombinerer det å fjerne silikon med et brystløft (som strammer opp slappe bryster) eller fettransplantasjon (der kirurger flytter fett fra et sted på kroppen pasienten har for mye til brystene. Noen ønsker en kombinasjon av fettransplantasjon og andre inngrep. For pasienter som har utviklet hard kapsel, tilbyr Cosmo Clinic en såkalt en bloc kapselektomi (capsulectomy), som vil si at man fjerner protesen og hele den intakte kapselen samtidig.

Nedenfor finner du pasienters erfaringer etter bytting eller fjerning av silikon på Cosmo Clinic.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

 • Får høre jeg ser både slankere og yngre ut (brystløft og fjerne silikon)

  «Etter nesten 30 år med implantat i brystene ble disse fjernet av Dr. Thomas Berg på Cosmo Clinic i april 2020. Det ble i tillegg utført et brystløft. Implantat ble lagt inn som følge av trist utseende etter mange år med amming. Det er en stor lettelse å være kvitt implantatene, og kjenne at jeg er tilbake i min egen kropp. Ekstra hyggelig er det at resultatet etter brystløftet ble så fint. Får høre jeg ser både slankere og yngre ut, og også fått komplimenter til Dr. Berg på «godt håndverk» :) Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet, og det gir meg stor glede både fysisk og psykisk.

  Jeg grudde meg litt i forkant av inngrepet, minnes tidligere erfaringer ;( Det kunne jeg spart meg for - alt gikk så enkelt og greit. Nydelige, rene og avslappende omgivelser. Imøtekommende, forståelsesfulle og omsorgsfulle ansatte som sørget for en trygg og behagelig opplevelse. Oppfølgningen var upåklagelig, jeg ble oppfordret til å bare ta kontakt, og hadde aldri følelse av å være til bry. Minimalt med smerter og ubehag, ingen komplikasjoner av noe slag. Det er en stor glede for meg å få anbefale Cosmo Clinic og Dr. Thomas Berg.»

  Les hele pasienthistorien ved å klikke på linken!

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  «Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.»

   

 • Brystløft og fettransplantasjon

  «Jeg har fjernet brystproteser, gjort brystløft med transplantasjon av fett til bryst hos Thomas Berg. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Veldig fornøyd med resultatet, legen og de andre på klinikken. Cosmo Clinic er absolutt å anbefale på alle måter.» (Kvinne, 52 år)

 • Fjernet kapsel og skiftet implantater

  Jeg har skiftet ut implantater og fjernet kapsler hos Thomas Berg. Er veldig fornøyd med alt fra inngrep til resultater og oppfølging etterpå. Det kunne ikke ha vært bedre. Jeg anbefaler Thomas og Cosmo Clinic til alle som ønsker å gjøre et inngrep eller andre ting. De er superdyktige og superhyggelige. (Kvinne, 57 år)

 • Bröstförstoring - bytt bröstproteser - väldigt nöjd

  «Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.»

 • Kjempefornøyd med de nye brystene

  «Jeg fikk lagt inn proteser (Allergan) for 3 år siden på en annen klinikk. Etter kun 6 mnd hadde jeg fått kapsel på begge bryst og var plaget med smerter og harde bryst. Jeg ble anbefalt Cosmo Clinic av en venninne og bestilte en konsultasjon hos Dr. Bjærke. Han var veldig hyggelig og klinikken super lekker. Jeg ble operert med fjerning av kapsel og byttet proteser til Motiva. Operasjonsdagen følte jeg meg utrolig godt ivaretatt og alle på klinikken var profesjonelle og hjelpsomme. Jeg er kjempefornøyd med de nye brystene mine. Nå er de myke, smertefrie og super flotte. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste!!!» (Kvinne 28 år)